High wine baby !

IMG_20170422_172544_635

In februari werd een van mijn lieve vriendinnetjes 30 ! En hoe kun je dat nou beter vieren dan met, juist, wijn !    *insert wine,food en gezelligheid*

Ik nam haar mee naar restaurant Welp in Eindhoven. Een prachtig restaurant met een heerlijke menukaart. Vooral het verrassingsmenu is een aanrader ! Maar goed, daar kwamen we niet voor. Dus door naar de High Wine. Je kunt bij Welp kiezen uit twee verschillende High Wine arrangementen.

De High Wine en de High Wine deluxe. Het verschil is dat je bij de High Wine deluxe start met een glaasje bubbels. Wij begonnen de high wine met een heerlijke glaasje bubbels (het kan dus ook zonder bubbels, maar hé waarom zou je?) gevolgd door 3 heerlijke wijnen. Bij ieder wijntje kregen we een vakkundige uitleg van de sommelier. Het klonk allemaal super interessant maar ik heb daar natuurlijk weer niets van onthouden (ja wijnbarbaar I know). Oh en lust je geen rode wijn of heb je liever geen wit of rosé ? Dan kun je dit gewoon aangeven bij je reservering en houden ze daar rekening mee.
Bij ieder overheerlijk glas wijn kregen we 2 hapjes die daar perfect bij aansloten. Denk aan; steaktartaar met kwarteleitje, bruschetta’s met truffelmayo en een lekkere italiaanse ham, en niet te vergeten het fantastische garnalenkroketje. WOW ! Alsof er een engeltje…(ja je weet wel) zo goed.
Ook eventuele allergieën kun je doorgeven bij de reservering zodat je optimaal kunt genieten van alleen maar heerlijke wijntjes en hapjes.

Dus ben je de standaard high wines een beetje beu en wil je een keer een heuse wijnbeleving ervaren? Dan kan ik een high wine bij restaurant Welp echt aanraden. Doen hoor, zoooo lekker !
Wij hadden in ieder geval een heerlijke middag/avond !

Liefs, Pinkconfetti

Advertentie

Een gedachte over “High wine baby !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s