Club Vers 

Deze week ging ik samen met mijn fijne wederhelft een paar daagjes naar Den Haag en Scheveningen.

Na een heerlijke overnachtig in The Student Hotel (echt leuk !), gingen we op zoek naar een ontbijtje. Normaal zoek ik altijd naar healthy spots in de buurt en daar sleep in vriendlief dan mee naar toe. Vaak moeten we dan de halve stad door en is het inmiddels lunchtijd, haha.

Maar deze keer had ik niets opgezocht en was het een verrassing waar we terecht zouden komen. En toen was daar .. Club Vers ! Aan de overkant van ons hotel zat deze ontzettend leuke plek. De inrichting is hip en trendy, maar geeft toch een huiselijk gevoel. Je voelt je hier meteen op je plek.

De naam zegt het al je kunt hier de lekkerste verse gerechten eten. Veel van deze gerechten zijn vegetarisch of vegan. Maar hé, dat maakt het niet minder lekker, velen van jullie zullen dat denken. Maar vegan eten kan echt heeeeel lekker zijn !
Er staan yummie gerechten op de kaart. Smoothie bowls, overheerlijke broodjes en verrukkelijke sapjes. Ha! En alles is gezond ! Daar word ik nou blij van.

Ik nam de ‘Pink smoothie bowl’ , want roze hé 😉 met daarnaast een croissantje. En vriendlief een heerlijke sandwicht oude kaas. Heb je speciale dieetwensen dan is dat bij Club Vers ook geen probleem. Lactosevrij,suikervrij of glutenvrij is allemaal mogelijk.

Het was zo lekker dat we er zelfs een tweede keer zijn gaan ontbijten. Ik had namelijk gezien dat er ook nog healthy pancakes op het menu stonden, en pancakes is life ! De zon scheen en we zaten de tweede keer heerlijk op het zonnige terras. Een echte aanrader. Dus ben je een keer in Den Haag sla deze leuke hotspot dan zeker niet over. Je zal er geen spijt van krijgen. You may thank me later 😉20170721_122516

Advertentie

2 gedachten over “Club Vers 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s