3 alledaagse outfits met één fantastisch leuke broek 

Laatst was ik gezellig een dagje naar Amsterdam met mijn lieve mama. We gingen voor de tentoonstelling van het ontwerpersduo Puck&Hans. Een onwijs leuke,kleine tentoonstelling in het Amsterdam museum. Maar we konden natuurlijk niet naar Amsterdam zonder lekker te lunchen (hierover later meer) en te SHOPPEN !

Shoppen met mama is altijd leuk. We gaan naar winkeltjes die je in Eindhoven niet hebt en ontdekken de leukste merken. Heerlijk !

Deze keer ging ik naar Circle of Trust en ging ik naar huis met deze GEWELDIGE broek. Helemaal on trend met het panterprintje en deze prachtige groene kleur die je komende winter heel veel gaat zien. 

Mijn vriendinnen gaan nu vast zeggen: ‘oh echt weer een broek voor jou!’. En dat klopt ook echt, want printjes zijn helemaal mijn ding. Vaak krijg ik dan ook de vraag hoe ik zo’n broek combineer. Dus toen ik deze broek zag wist ik wat me te doen stond, een inspiratieblogje schrijven voor jullie, haha.

TADAAA ! Speciaal voor jullie hieronder 3 looks met die geweldige broek met print. 

Mijn absolute nummer 1:

Een heerlijke comfy trui en sneakers. Lekker makkelijk als ik ga werken (juf-proof) en heerlijk voor een relaxte weekenddag. Ik heb gekozen voor neutrale kleuren beige/wit zonder al te veel poespas. De broek heeft al genoeg print, zorg dus dat de rest rustig blijft. Deze Adidasjes met stippenprint kunnen er heel goed onder. Toch nog een beetje print maar niet te heftig.

Een beetje netter en heel leuk voor een kantoorbaan, outfit nummero 2:

Een wit shirt geeft je outfit meteen een frisse touch! Geeen gek printje er op want die zit al in de broek. Daarnaast zijn zowel mijn schoenen als het jasje in een andere tint groen. Het witte shirt houdt deze groentinten dan een beetje uit elkaar waardoor het toch super te combineren is. 

Weekendproof, outfit nummero 3:

Net niet dezelfde kleur, maar wel dezelfde kleurtoon. Deze combi ontdekte ik toen ik in de kast op zoek ging naar een andere kleur dan wit. De kleur van de broek matcht ook prima met zwart of grijs, maar dat vond ik zo saai. Dit shirtje van de Hema was een gok en bleek een verrassend leuke combi. Zo zie je maar, ook ik probeer eerst vanalles om ineens tot een leuke combi te komen. 

Hopelijk heb ik je een beetje geïnspireerd om ook eens zo’n gave printbroek te kopen. Én wees niet bang met combineren! Gewoon doen, wie weet wat voor een leuke combinaties je creëert. 

Psst… zo is het ook nog leuk te combineren 😉

Wat zou jij graag nog willen lezen op mijn blog? Welk item vind jij moeilijk om te lezen ? Dan kan ik daar de volgende keer misschien over schrijven.

Liefs,

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s