Look of the week: 2Balou

Hi girls,

Vanaf vandaag start ik met iets wat ik echt ontzettend leuk vind en waar ik enorm naar uit kijk. Iedere zondag ga ik jullie hopelijk (haha) verblijden met een outfit-post. Maar dat is nog niet alles. Een maand lang staat er één winkel en/of webshop centraal in mijn look of the week. look of the weekIk begin meteen goed met mijn lievelingswinkel 2Balou. Daisy en Nadine zorgen er voor dat hun winkel altijd vol ligt met fashionable items. Ze reizen af naar Parijs om de mooiste kleding mee terug te nemen. Maar dat is niet alles. 2Balou heeft ook een eigen kledinglabel uitgebracht.

Tijd voor een look met items uit hun eigen label dus. Ik houd echt van rokjes en dit rokje is echt een Nicky ding. Ruffles én stipjes, ge-wel-dig ! Daarop draag ik een t-shirt dat ook van hun eigen label is. De herfst is nu toch echt wel begonnen dus ik maak de look af met een heerlijk vest voor als het wat frisser is buiten.

Deze outfit vraagt om mijn fantastische over the knee boots. Natuurlijk wel met een panty want blote benen durf ik met dit weer niet meer hoor, haha.

2017-09-30 09.11.11 2.jpg2017-09-30 09.11.10 2.jpgDeze toffe items shop je bij 2Balou aan de Kleine Berg 9, te Eindhoven.

Volgende week zondag staat er weer een nieuwe look of the week voor jullie klaar met wederom items van 2Balou. Ik vond het reuze spannend om deze eerste look met jullie te delen. I hope you liked it. Laat je met weten wat je er van vond?2017-09-30 09.11.13 1.jpg Geniet van jullie dag, veel liefs.

 

4 gedachten over “Look of the week: 2Balou

Plaats een reactie