Pashokjes shoplog; Zara

“Een pashokjes shoplog?”Huh ?!

Het is blijkbaar hartstikke hip om met je vlogcamera een pashokje in te duiken en daar dan de ‘pashokjes vlog’ op te nemen. Een hartstikke leuk idee om je volgers mee te nemen in jouw shopsessie. Maar even serieus meiden, dat is toch super akward. Sta je daar in een pashokje tegen jezelf in de spiegel te praten, en iedereen kan je horen.  Mij niet gezien hoor !
Nou ben ik sowieso al niet van het vloggen, maar van het shoppen ben ik wel. Dus kwam ik op het briljante idee om ook zo’n pashokjes shopvlog te doen, lekker hip. Alleen dan geen vlog, maar een blog, veel meer mijn ding.

Bij deze mijn allereerste shoplog, bij een van mijn favoriete winkels, de Zara. Onwijs leuke kleren voor een betaalbare prijs.

Ready, set, shop ! Here we go ….

Vandaag neem ik jullie mee in mijn shopsessie door de Zara. Heel onverstandig ging ik op zondag middag. Echt ladies, zondagmiddag bij de Zara is eigenlijk een hel. Maar ik wilde jullie niet teleurstellen dus ik zette door, haha.
Met een arm vol heerlijke herfst items vertrok ik naar het pashokje. Kijk en geniet mee. Deze items trokken mijn aandacht en MOEST ik echt even passen.

Het eerste item dat ik uitkoos was een leerlook minirok in de kleur zeegroen. Leer ga je dit seizoen heel veel zien, vooral zwart. Ik houd niet zo van standaard en koos daarom voor deze zeegroene kleur. Lekker een keer iets anders.  Het rokje is fantastisch te combineren met deze oversized camel kleurige trui.
Een paar stoere bruine boots en een panty onder je rokje en you are ready to rock !Processed with VSCO with a5 preset

Shoppen bij de Zara is altijd een uitdaging. De ene keer is een M net zo groot als een maatje XXS, de andere keer is een M ineens net zo groot als een XL. Je weet het nooit en dat kan voor hilarische situaties zorgen. Want ook deze keer schatte ik de maatverhouding weer totaal verkeerd in. Ik dacht gewoon voor mijn normale maatje te gaan. HAHA LEKKER NAÏEF !
Ik had moeten aanvoelen dat dit een item was waarbij een M uitpakt als een XXS, dom van me. Resultaat, dit ‘net niet’ sluitende rokje.Processed with VSCO with a5 preset

De trui is wel echt een kanshebber ! Het rokje sloot niet zo soepel als ik had gehoopt, maar gelukkig had ik een heerlijke spijkerbroek meegenomen uit de winkel.  Ook op een jeans is deze trui fantastisch. En nog een voordeel, hij kriebelt niet ! Ik kan zo slecht tegen kriebelende truien, als het maar een beetje pikt dan is het al en no go. Maar deze trui heeft dat écht niet.Processed with VSCO with a5 preset

Iedere keer als ik de Zara in loop kom ik dit prachtige jasje tegen. De floral trend is hartstikke hip en dit blazertje past daar helemaal bij. Waarom ik het nog steeds niet gekocht heb ? Het lijkt wel alsof je heel Nederland in dit jasje ziet rondstruinen want overal zie je er wel iemand mee lopen. Dan ben ik er vaak al klaar mee. Maar nu ik toch een pashokjes shoplog ging maken vond ik dat ik deze wel mocht passen.

I love it ! Geweldig toch, dit blazertje? Super makkelijk te combineren met een effe shirt en een jeans. Prima outfit voor naar  je werk. Moet je wat netter gekleed dan kun je het ook combineren met een mooi blouseje.

En toen zag ik deze trui !

Daar hing ‘ie dan, een trui waarvan ik dacht dat het een grapje was. Want even serieus, dit ziet er toch niet uit ? Ik had de trui al voorbij zien komen bij menig instagrammer en begreep niet zo goed wat zij in deze trui zagen. Maar wellicht had ik het mis, misschien voel je ‘instant happiness’ zodra je deze trui aan doet. Ik gaf de trui het voordeel van de twijfel en nam hem mee het pashokje in.

Tsja, wat zal ik er over zeggen. Het is geloof ik niet zo mijn ding. Vroeger maakte ik ook van die pompons, maar dan voor aan kussens of gezellige gordijntjes. Super blij werd ik daar van. Maar deze trui, wat een giller ! Mijn marktonderzoek is geslaagd, eindconclusie: deze trui is ook in real life verschrikkelijk fout, haha ! Ik voelde me net een clowntje, een rode neus en ik was klaar. Dit is duidelijk een no go.Processed with VSCO with a5 preset

De Zara in Eindhoven heeft twee verdiepingen met dames kleding. De voorgaande items kwamen van de damesafdeling boven. Beneden is de TRF afdeling en ook daar neem ik graag een kijkje.

Met wederom een hoop items aan mijn arm kwam ik bij de pashokjes. Daar stond echt een verschrikkelijke lange rij, en ik besloot dat het nu wel genoeg was. No way dat ik weer een half uur in de rij ging staan.  Ik was toe aan koffie!

“Maar Nicky we zijn zo nieuwsgierig naar je andere items”

Terwijl ik mijn items terughing in de winkel besefte ik me dat mijn shoplog eigenlijk niet compleet was zonder de TRF items.
Dus speciaal voor jullie heb ik mijn 3 favorieten nog even op de foto gezet. Een heerlijk oversized vest met streepjes shirt er onder. Helemaal mijn ding, comfy en oversized. Maar ook deze cowboy achtige trui trok mijn aandacht. Super stoer op een zwarte jeans met leuke sneakers of camel kleurige enkellaarsjes.

“En wat heb je gekocht ?”

Jullie gaan dit niet geloven ( vooral mijn moeder niet, haha ) maar ik heb dus NIETS gekocht.
Op de hilarische bolletjes trui en het ieniemienie rokje na waren het echt wel ‘Nicky items’.
Maar ik heb net een huis gekocht, ik moet sparen en dus het leek me verstandiger om het allemaal netjes terug te hangen.  Oké, en de rij bij de kassa was echt VEEEEEL te lang,haha.

Ik ben benieuwd  wat jullie van mijn shoplog vonden. Laat je het weten in een reactie ? En welke winkel zal ik de volgende keer bezoeken ? Ik hoor het graag !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s