New home diary 

Ik kan het nog steeds niet geloven! Maar twee maanden geleden zat ik bij de makelaar en tekende ik, met de liefde van mijn leven, het koopcontract van een nieuwbouwhuis.

En sindsdien bestaat mijn dagelijkse leven uit termen als, meerwerk, hypotheek,verzekeringen en een hoop technische woorden waar ik eerst google voor moet gebruiken.

Het is een rollercoaster aan papierwerk en beslissingen. Maar wel ontzettend leuk!

Ik wil jullie in de new home diary’s graag meenemen in de keuzes die we moeten maken en de obstakels die we tegenkomen.

De eerste keuze die we moesten maken was de keuken. Dat leek heel makkelijk maar viel best tegen. De ene na de andere keukenzaak hebben we bezocht. We dachten de perfecte keuken gevonden te hebben. Een L keuken met de wasbak onder het raam. We zagen het helemaal zitten totdat de volgende vraag kwam: ” hoe hoog is het raam eigenlijk van de grond?” We waren weer terug bij af. Totdat we binnenliepen bij Aswa keukens. En hier tekende de adviseur onze droomkeuken.

De volgende stap was het plaatsen van stopcontacten en lichtpunten op de de plattegrond. Geen makkelijk klusje maar Ralph en ik hadden er veel lol in.

En nu zijn we bezig met de badkamer. Jeetje wat een keuzes ! Wat het gaat worden daar zijn we nog niet helemaal uit. Maar fantastisch wordt het zeker !

Sorry dat er weinig foto’s zijn van onze keuzes. Daar moet ik nog even aan wennen. Vanaf nu zal ik alles vastleggen zodat ik jullie mee kan nemen in ons nieuwbouw avontuur. 

We keep you posted.

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s