SNCKBR

Een paar maanden geleden opende de allereerste healthy snackbar in Eindhoven. Ik kende de naam SNCKBR al van alle hippe instagram types die een van de vestigingen in Amsterdam bezocht hadden. 

Nu ben ik natuurlijk een wannabe hip instagram tiepje,haha. Dus ik moest en zou SNCKBR een bezoekje brengen. 

Na een ochtendje bootcamp vond ik dat ik het wel verdiend had om lekker ergens te gaan lunchen. Maar hoe zonde is het als je net kei hard hebt gesport om dan een ongezonde maaltijd naar binnen te schuiven. 

SNCKBR was de perfecte oplossing. Alles op de menukaart klinkt heerlijk ! Maar ik ben een echte snoepkont, dua toen er een apart pancake menu bleek te zijn was ik verkocht. Geen gewone simpele pannenkoeken nee bijzondere pannenkoeken met gekke namen. Ik koos natuurlijk voor de chocoholic, maar net vandaag was deze op. Op aanraden van de serveerster koos ik voor de ‘Purple Haze’. Ralph koos voor ‘The Elvis’. 

Wat een ontzettend lekker pancakes waren dit zeg ! Een enorme aanrader als je van snoepen houdt. Dit is namelijk een verantwoorde manier om toch lekker te snoepen. 

Ik kon niet weg voordat ik zo’n freakshake geprobeerd had. Die had ik al vaker voorbij zien komen en die moest ik echt proberen. Ik koos voor de ‘Macho Mango’. 

Ik kijk hier nog blij want hé, super mooie milkshake. Maar ik ben heel eerlijk: dit was veeeel té healthy voor mij. Zie je die bruin-achtige sliertjes, ieehhhhh zo’n gek smaakje. Niks voor mij dus, oeps ! 

Maaaaar de pancakes, echt zeker het proberen waard ! Je kunt bij SNCKBR ook dineren. Beneden is een ontzettend mooie bar waar je de lekkerste gin-tonics kunt drinken. Dus deze plek moet je echt een keertje bezoeken. 

Je vindt SNCKBR in Eindhoven op de Willemstraat 1D. Om de hoek bij mijn favoriete winkel 2Balou. Kun je het meteen combineren met een heerlijk middagje shoppen. 

Ik ben benieuwd wat jij er van vindt. Let me know !

Liefs, Nicky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s