Inspiratie : woonkamer

Zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen hebben we een huis gekocht ! De bouw is net gestart, dus het duurt nog een jaartje maar hé  laat die voorpret maar beginnen.

Als ik iets leuk vind om te doen dan is het wel op zoek gaan naar de mooiste inspiratie plaatjes op Pinterest.  Maar jeetje wat is er veel te vinden op Pinterest. Je kunt het zo gek niet bedenken en het staat er op. Ik dacht precies te weten wat ik wilde. Een grijze bank, lekker kleed, witte meubels, heerlijk fris dus. Ook vriendlief kon zich hier wel in vinden, al vind die vaak alles wel oké ( lucky me, I know !).  Mijn hele moodboard was zo goed als klaar.

85e5cc2b8e7ff77e386585b73ce501c5
bron; pinterest

Totdat ik deze foto zag staan …..

55d3228a126e543d61bf6639cd49ca3e

Wow ! Groen, dat is eigenlijk ook best gaaf. Ik riep vriendlief er bij, en na zijn instemmende reactie ging ik los.  Wat is dit een ontzettend gave stijl.  Mijn moodboard veranderde van licht en grijs, naar camel en groen.

Zie hier het resultaat :

Zoals het er nu naar uitziet wordt dit wel de stijl van onze woonkamer. Maar hé, ik ken mijzelf, dit kan nog honderd keer veranderen. Want terwijl ik deze blog tik denk ik aan onze keuken. Past die hier eigenlijk wel bij ?

Ach dat maakt de lol van het plaatjes zoeken niet minder leuk. Hier kan ik úren mee bezig zijn want ik geniet hier ontzettend van.

Wat vinden jullie van deze stijl ? Ik ben benieuwd !
Volgende keer neem ik jullie mee in mijn inspiratie zoektocht voor de rest van het huis. Welke kamer heeft jouw voorkeur ? Let me know !

Bron: Pinterest

2 reacties op ‘Inspiratie : woonkamer

    1. We hebben nog niets definitief gekozen Melissa. Zelf neigen we ook erg naar de groene inrichting. Maar ons nieuwbouwhuis is pas in september klaar. We hebben gelukkig nog even !

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s