Een nachtje logeren in Amsterdam Oost

Ik ben echt verliefd op Amsterdam. Niet vanwege de Kalverstraat en de Dam maar vanwege de Pijp, de negen straatjes en het Vondelpark.
Met de hele familie gingen we een weekend naar Amsterdam en daar sliepen we in een fantastisch leuk hotel in Amsterdam Oost.

Hotel: Q factory hotel
Je vindt het hotel in de Q factory, een plek waar artiesten, muzikanten toeristen en locals bij elkaar komen. Er is een concertzaal, er zijn oefenruimtes en een gezellig café waar regelmatig iets te doen is. Sinds juli zit er in dit pand ook het hotel. 20171105_101401

De kamers:
Het Q factory hotel heeft verschillende soorten kamers. The backstage, The studio, The balcony en The artist. Wij sliepen in ‘The backstage’ een fijne kamer met alles wat je nodig hebt.  Geen overbodige luxe, maar gewoon een heerlijk bed, een prima douche, een minikoelkast met heerlijke drankjes en een klein bureautje om aan te werken. Alles wat je nodig hebt als je een nachtje, of twee in Amsterdam bent. Wat het leukste is aan deze kamer ? Het podium bed, je slaapt namelijk op een kleine verhoging.
Wij hadden twee losse matrassen maar deze zijn prima tegen elkaar aan te schuiven en het slaapt HEERLIJK. 20171104_17492420171104_17490220171104_175140

De stad in:
Het Q factory hotel ligt in de buurt van station Muiderpoort. Vanaf daar kun je heel gemakkelijk met de sprinter naar het centraal station.
Maar nog leuker is het om te gaan fietsen ! Pas wel op, want in Amsterdam kennen fietsers hun eigen regels 😉 ik spreek uit ervaring. Haha.
Bij het hotel kun je super hippe ‘van Moof’ fietsen huren. Hiermee fiets je binnen 10 minuutjes naar de super gezellige wijk ‘de Pijp’. Hier vind je de heerlijkste ontbijt tentjes en kun je lekker shoppen. Dikke aanrader !IMG_20171105_120334_771.jpg

Dus zoek je nog een leuk hotel voor een weekendje Amsterdam dan is het Q-factory hotel zeker een aanrader, en nog betaalbaar ook ! Ohja leuk weetje, het hele hotel hangt vol met schilderijen van Herman Brood. 20171105_10054320171105_161159Houden jullie ook zo van Amsterdam ? Waar gaan jullie het liefst naar toe als je in Amsterdam bent ? Let me know !

Liefs, Nicky

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s