Dough it al the way !

“AFBLIJVEN ! Dat moet je niet zo opeten, daar krijg je hartstikke buikpijn van”. Zeiden jouw ouders dat ook altijd als je de beslagkom met koekjesdeeg leeg wilde lepelen ? Nou dan hebben ze in Rotterdam iets geweldigs voor jou ! Dankzij ondernemer Paul Bakker is Rotterdam de trotse eigenaar van de allereerste cookie dough bar. Wat een uitvinding.

bakersdough facebook
Bron: Facebook Baker’s Dough

En zeg nou zelf hier krijg je toch enorme trek van ? De facebookpagina van Baker’s Dough staat vol met de mooiste plaatjes waar je enorme honger van krijgt.
Daarom moest en zou ik natuurlijk een bezoekje brengen aan deze plek. Cheatday heaven (want bij mij is elke dag een cheat dag #notsofitgirl)

Bij Baker’s Dough is het motto: ‘Dough it all the way’. Je kunt helemaal zelf de perfecte combi samenstellen. Met keuze uit verschillende soorten dough, heerlijke toppings en lekkere sausjes is het stiekem onwijs moeilijk om te kiezen.
Gelukkig zijn er ook een aantal specials, voor de twijfelkonten onder ons, zoals ik.  Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Ur the apple to my pie’ , ‘the one and only #doughmygod’ of ‘supreme red velvet’. Klinkt fantastisch toch ?

Ik koos voor de supreme red velvet en dat was de beste keus die ik ooit gemaakt heb, haha ! Mijn hemel wat is dit lekker.

Het interieur van Baker’s Dough is stoer maar toch huiselijk. Een heerlijke trendy interieur waar je je echt thuis voelt. Krijg je geen genoeg van de sfeer van Baker’s Dough dan kun je ook nog heerlijk gaan lunchen of high tea-en bij Baker&More.

Baker’s Dough
Adres: Pannekoekstraat 82A, Rotterdam
Openingstijden:  di t/m do en zon: 12:00-18:00
vrij & za: 12:00 – 22:00
Let op: PIN ONLY

2 gedachten over “Dough it al the way !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s