Slapen tussen de flamingo’s

Ben jij van plan om een weekendje naar Antwerpen te gaan ? Dan heb ik hét perfecte hotel voor jou !
Hotel Indigo Antwerpen
Dit hotel ligt midden in de stad op 1 minuut lopen van het centraal station, en 5 minuten lopen van de Meir ( de grootste shoppingstraat van Antwerpen ).
Makkelijk te bereiken dus als je met het openbaar vervoer komt. Kom je met de auto ? Parkeer dan gemakkelijk en gratis, op een van de vele P+R parkeerplaatsen net buiten het centrum, en reis verder met het openbaar vervoer.IMG_0973

QA’S Kitchen
Bij het hotel drink je een heerlijk Belgisch biertje of biologisch wijntje in het gezellige restaurant. In QA’S Kitchen kun je ook aanschuiven voor het ontbijt in de ochtend. Ze serveren bijvoorbeeld Belgische wafels. Geef toe dat wil je toch als je in België bent ?
Ga je liever buiten de deur ontbijten ? Check dan deze leuke hotspot in Antwerpen.

Op de kamer staat een fijn koffiezetapparaat zodat je ’s ochtends bij het raam heerlijk kunt genieten van een kopje koffie. Heb je een kamer met uitzicht op het plein? Dan kijk je recht op het prachtige gebouw van het Centraal station, en de Antwerpen Zoo.

IMG_0971
Into the jungle
Het hotel straalt een urban jungle sfeer uit. Bij binnenkomst in de lobby word je verwelkomt door een van de receptionisten in een vrolijke bloemenblouse. In de liften vind je roze flamingo’s en de kamers zijn tot in de puntjes gestyled.
Wat een geweldige plek is dit ! Helemaal mijn ding.

20180216_102125.jpg

20180215_220347.jpg

Helaas waren wij maar 1 nachtje in Antwerpen, maar ik ga hier zeker weer eens terug. Dan gaan we uiteraard langer, en krijgen we hopelijk een van de andere prachtig ingerichte kamers.

20180216_102114.jpg
Hotel Indigo
Koningin Astridplein 43
2018,Antwerpen

2 gedachten over “Slapen tussen de flamingo’s

Plaats een reactie