Budget | De leukste nieuwe baby en peuter collecties bij Zeeman en Wibra

Kleding kopen voor je kleintje. Als je wilt kun je er een fortuin aan uitgeven. Maar je kunt ook echt heel leuk budgetproof shoppen. In de folders van de Zeeman en Wibra kwam ik deze té leuke items tegen!

Hoe leuk zijn die sweaters met matchende tule rokjes! Allebei de setjes zou ik zo in de kast van onze dochter willen leggen. Ook de flared panterprint legging vind ik té leuk. De meisjes collectie van Zeeman (t/m maat 86) shop je hier.

En wat dacht je van deze stoere sweaters voor de jongens. Allebei ook van de Zeeman. Kiezen is niet te doen toch? Gelukkig zijn ook deze heerlijk budgetproof, neem je ze toch gewoon allebei.

In de folder van de Wibra kwam ik deze onwijs leuke aankleedkussenhoezen tegen. Hoe leuk zijn die printjes?! Ik wordt daar helemaal blij van. En aangezien je zo’n hoes regelmatig moet wassen, kun je er best een paar extra gebruiken. Toch?!

Die mooie aardetinten zie je terug in een groot deel van de baby collectie van de Wibra. Bij het zien van deze boxkleden baal ik dat de box er bij ons al uit is. Ik denk dat ik zo’n boxkleed ga proberen te scoren, en dan gebruiken we die fijn voor buiten.
Naast die mooie aardetinten en mijn lievelings print de panterprint, hebben ze ook veel leuke kleurtjes in de collectie van de Wibra. Deze paars,bordeaux en roze tinten zie je in heel veel collecties terug. Altijd handig zo’n basic legging. En met die haarbandjes maak je elke outfit af. Je koopt bij Wibra niet veel online, je moet echt in de winkel in de buurt een kijkje gaan nemen.

Als laatste nog deze geweldige regenjackies van de Zeeman! DIT WIL JE! Hebben ze deze ook in volwassen maten, wát een vette regenjackies.

Voorheen vond ik de Zeeman en de Wibra eigenlijk nooit echt leuke kleren voor de kinderen hebben. Maar ze komen echt meer steeds leukere collecties. Wij hebben hier dus al behoorlijk wat items van Zeeman en Wibra in huis.
Hopelijk heb ik jullie zo wat kunnen inspireren en weer laten zien dat je echt geen dikke portemonnee hoeft te hebben om trendy kinderkleding te kopen.

Liefs,
Nicky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s