Look of the week: 2Balou 

Hi girls,

Het is weer zondag en dat betekent een nieuwe look of the week. Met deze week in de hoofdrol: VELVET !look of the week

Velvet is weer helemaal terug deze winter. We zagen het vorige jaar al veel in de collecties maar ook deze winter is velvet HOT ! Combineer het met een andere trend, de flared pants, en je hebt een fantastisch item voor de komende herfst/winter.
Velvet ga je dit seizoen vooral terugzien in de kleuren bordeaux, donkerblauw en mosgroen. Deze kleuren geven je outfits een warme uitstraling, perfect voor de winter dus.

In deze ‘look of the week’ laat ik jullie zien hoe je een velvet flared pants kunt dragen. Een flared broek geeft je optisch langere en slankere benen. Dat willen we toch allemaal? Ik heb gekozen voor de kleur donkerblauw. Dit neigt ook een beetje naar paars, dus deze broek is fantastisch te combineren met lila items.
De velvet broek samen met het kanten topje geeft de outfit een romantische uitstraling. Draag daarop een heerlijk warm vest en je bent ‘good to go’.  Ik maak de look af met een paar lichtgrijze suede sneakers van PinnedbyK.

2017-10-01 09.02.32 1.jpg

2017-10-01 09.02.31 1.jpg

2017-10-01 09.02.33 1.jpg
Wordt het echt te fris voor een kanten topje ? Nou dan kun je deze broek ook prima combineren met een heerlijk warme trui. 2Balou heeft heerlijke warme truien in de collectie. Zelf ben ik al enige tijd fan van deze fijne lichtblauwe trui. Voor een koukleum zoals ik de perfecte trui, haha.
Ohja en velvet en panter is echt helemaal Nicky,  I looooove it ! Thanks to PinnedbyK voor deze geweldige sneakers. 2017-10-01 09.02.25 1.jpg

2017-10-01 09.02.25 2.jpg

Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit vinden. Hoe zou jij velvet combineren ? Let me know. Alle items zijn te shoppen bij 2Balou in Eindhoven. Don’t wait girls, go get it!

Fijne zondag.
Liefs, Nicky

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s